Facebook

Hamre scoutkår
Hamre scoutkår1 week ago
I år kommer majblommeförsäljningen, distriktets vårläger och även vårt valborgsmässofirande att ställas in på grund av rådande regler kring allmänna tillställningar i och med COVID-19.

Läget för Pingstlägret är just nu oklart men vi kommer att komma ut med information om det när vi har fattat något sorts beslut.

Detta är givetvis jättetråkigt men det finns ingenting vi kan göra åt det.

Dalacamp i sommar är planerat att hållas som vanligt i nuläget men även det kan komma att drabbas beroende på hur situationen utvecklas. Ställs det in kommer lägeravgiften att betalas tillbaka.

Våra avdelningsmöten, förutom familjescouterna, kommer att fortsätta som vanligt tills dess att vi får andra riktlinjer eller någonting annat stör dem men vi kommer i regel att hålla mötena utomhus.
Vi vill påminna om att alla som uppvisar några som helst sjukdomssymptom ska stanna hemma från mötena.

Ta hand om er!
Hälsningar
Samuel Eriksson
Ordförande
Hamre Scoutkår
Hamre scoutkår
Hamre scoutkår is at Hamre scoutkår.1 week ago
I måndags fick våra äventyrare testa på något nytt; laga pizza i egen ugn gjord av kartong och folie! Pizzorna hann tyvärr inte gräddas klart i kartongugnarna då det tog längre tid än vi hade trott men då lärde vi oss någonting till nästa gång vi gör det.
Självklart gräddade vi klart dem i vanlig ugn sedan.
Hamre scoutkår
Hamre scoutkår is at Hamre scoutkår.1 week ago
I kväll påbörjade vi byggandet av fågelholkar. Fortsättning följer nästa vecka. @ Hamre scoutkår
Hamre scoutkår
Hamre scoutkår3 weeks ago
I och med rådande smittskyddsläge angående coronaviruset covid-19 uppmanar vi inom Hamre Scoutkår att alla barn som uppvisar minsta symptom på sjukdom ska stanna hemma från scoutmöten och övernattningar.
Under mötena är det vi ledare som ansvarar för att basala hygienrutiner efterföljs men det är föräldrarnas ansvar att inte låta sina barn gå på möten eller övernattningar om de är det minsta sjuka för att minska risken för smittspridning.

Vi kommer att fortsätta vårt program som vanligt och har i nuläget inga planer på att ställa in övernattningar eller läger men vi följer givetvis den löpande information som kommer och är beredda på att ändringar kan ske om läget förändras.

Med vänliga hälsningar
Ledarna
Hamre Scoutkår
Hamre scoutkår
Hamre scoutkår is at Hamre scoutkår.3 weeks ago
Ikväll hade vi eldinstruktion och gjorde upp eld. Vi avslutade med att göra popcorn över elden. @ Hamre scoutkår
Hamre scoutkår
Hamre scoutkår1 month ago
Junior/Upptäckare/tisdagsgruppen: Kom ihåg Prison Island idag, 17.50, men bara för de som anmält sig!