Facebook

Hamre scoutkår
Hamre scoutkår is at Hamre scoutkår.1 day ago
Hamre scoutkår
Äntligen dags att dra igång vårterminen. Precis som under hösten kommer vi att ha våra möten utomhus och vi vill bara ha barn och ledare som inte har några förkylningssymptom på våra möten.
Skogshuggarna börjar måndag 25/1
Skogen börjar tisdag 26/1
Draken börjar onsdag 27/1
Hajarna: Information finns på er slutna Facebook-grupp. Om du inte är med där: Be en kamrat bjuda in dig, eller skicka ett privat meddelande till denna sida.
Hamre scoutkår
Hamre scoutkår is at Hamre scoutkår.1 month ago
Hamre scoutkår
Det verkar ha varit en varm höst. Många har åkt hem utan jacka och mössa. Ta gärna en titt på bilden och se om det är något som ni saknar hemma som istället hänger i hallen på Hamre gård.
Hamre scoutkår
Hamre scoutkår is at Hamre scoutkår.2 months ago
Avslutning i kväll med tillverkning av pinnbröd
Hamre scoutkår
Hamre scoutkår2 months ago
För Senior/Utmanare blev mötet i förra veckan det avslutande för terminen, lite tidigare än planerat pga. Coronaläget eftersom många av dem är 15 år eller äldre.
Vi ses förhoppningsvis i vår igen.
Förtydligande: Det är alltså bara de äldsta som slutat för terminen, torsdagsgruppen.
Hamre scoutkår
Hamre scoutkår2 months ago
Junior/Upptäckare har nu testat på att tända en "Swedish torch", och lagat Hotam-Totam på denna. Fyra olika varianter testades. En borrad, en kluven, en sågad, samt en kombination av borrad och sågad.
Det känns lite synd att behöva släcka dem då de brinner så bra, men ingen av oss ledare var så sugen på att stanna kvar halva natten och övervaka elden...
Hamre scoutkår
Hamre scoutkår is at Hamre scoutkår.2 months ago
Idag träffades familjescouterna Björnarna igen 🐻
Vi tryckte Hamretröjor och gjorde egna hajkbrickor och till lunch gjorde vi pannkakor och Hotam Totam med vispgrädde de va en hit 🐻🤩❤️